Schadeherstel

U kunt bij ons terecht voor kleine en grote schades. Onze specialisten staan voor u klaar om de schade snel en vakkundig te repareren. Onze disciplines: 

  • alle schadeherstel-werkzaamheden
  • uitdeuken zonder spuiten
  • kleine lakschades
  • glasservice
  • plaatwerk
  • restauratiewerk
  • schades aan caravans en campers
  • alle schadeherstel-werkzaamheden

De specialisten van ASP Goes en Vlissingen herstellen uw autoschade professioneel en efficiënt. U wilt uw auto immers feilloos gerepareerd en zo snel mogelijk weer terug hebben. U zult na de reparatie niet zien dat uw auto schade heeft gehad. Sterker nog, auto's knappen op van het reparatiewerk van ASP. In onze professionele werkplaats en spuitcabines wordt met de beste gereedschappen en materialen gewerkt.

Wij werken met alle verzekeraars in Zeeland en Nederland. Ook is het mogelijk om uw schade via deze website te melden

Schadeherstel ASP

Uitdeuken zonder spuiten

Veel schadegevallen zijn eenvoudig te herstellen met de juiste middelen en slimme technieken zoals 'uitdeuken zonder spuiten'. Bij uitdeuken zonder spuiten gaat het vooral om kleine deuken die zijn veroorzaakt door hagelschade, winkelwagens of openslaande portieren die bijvoorbeeld op een parkeerplaats tegen uw auto hebben gezeten. Onze specialisten kunnen deze schade vaak snel en zonder spuitwerk herstellen. Zo spaart u het milieu en geld! Onze medewerkers zijn speciaal voor deze techniek opgeleid en adviseren u dan ook graag. Kom gerust en vrijblijvend langs voor advies.  

Kleine lakschades

Kleine lakschades worden door ons vakkundig en snel gerepareerd. U hoeft echt niet met een lelijke kras rond te blijven rijden. Wij werken met slimme, veilige en milieuvriendelijke lakken en repareren lakschade zonder kleurverschil. Onze professionals zorgen voor een hoogwaardige afwerking en bescherming van uw voertuig. 

Glasservice

Ook het repareren van glasschades of het vervangen van autoruiten kunt u met een gerust hart aan de specialisten van ASP overlaten. Snel, goed en zonder gedoe. De reparatie van uw autoruit is veelal gratis als u verzekerd bent tegen ruitschade. We helpen u hoe dan ook goed, snel en veilig weer op weg. Ook als u niet voor glasschade verzekerd bent.

Plaatwerk

Het goed en feilloos herstellen van plaatwerk is een mooi vak. De mensen van ASP Goes en Vlissingen zijn echte professionals die er een eer in scheppen, om schades aan plaatwerk zo strak als het maar kan, te herstellen. 

Schade aan caravans en campers

Voorafgaand maken wij een overzicht van de reparatiekosten van uw caravan of camper. Wanneer u deze reparatiekosten goedkeurt gaan wij aan het werk. Voor iedere reparatie beschikken wij over de juiste middelen en technieken. Uw camper- of caravanschade wordt puntgaaf hersteld tegen zo gunstig mogelijke kosten. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie in een schadevrije caravan of camper.

 

Schadeherstel MerkZeker

Naast schadeherstel voor alle merken auto's, bieden wij ook MerkZeker schadeherstel aan. Speciaal voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met MerkZeker schadeherstel is uw auto in vertrouwde handen. Want als officieel merkdealer van deze automerken, kennen wij uw auto als de beste en zorgen wij ervoor dat uw auto weer als nieuw wordt. Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, zorgen wij ervoor dat u vervangend vervoer krijgt. 

Schade melden?

0113 - 27 08 10

Plan hier uw afspraak in:

Left
Naam
Telefoonnummer
E-mail
Right
Bericht